Společnost LPZ-GROUP.CZ, s.r.o. (partnerská společnost INSELECT.CZ) , se stala dalším členem RENOMIA NETWORK

27.10.2010 21:56

 

Největší skupina pojišťovacích makléřů RENOMIA NETWORK a LPZ-GROUP.CZ zahájili spolupráci

 

Ing. Pavel Zátopek, Ph.D., jednatel a ředitel společnosti LPZ-GROUP.CZ, s.r.o., a Jiřina Nepalová, předsedkyně představenstva a ředitelka společnosti RENOMIA, a. s., podepsali smlouvu o spolupráci v rámci RENOMIA NETWORK s účinností od 26. října 2010.

Noví kolegové ze společnosti LPZ-GROUP.CZ patří mezi respektované regionální makléře a disponují zajímavým portfoliem klientů zejména v oblasti pojištění osob. Pavel Zátopek zdůvodňuje zahájení spolupráce slovy: "Vstup do sítě RENOMIA NETWORK vnímáme spolu s kolegy jako způsob podpory naší nezávislosti a příležitost pro další kvalitativní rozvoj. Bezpochyby využijeme know how, zkušenosti specialistů a obchodní sílu skupiny RENOMIA, což ve výsledku přispěje k vyššímu standardu služeb, které svým klientům nabízíme. Věříme, že naši klienti ocení širší možnosti řešení jejich potřeb, které jim díky spolupráci se všemi významnými pojišťovnami na trhu můžeme nyní poskytnout."  

Ředitelka RENOMIA NETWORK, Klára Kodua, komentovala rozšíření sítě slovy: "Jsme velmi potěšeni, že se novým členem RENOMIA NETWORK stává společnost LPZ-GROUP.CZ, kvalitní makléřská společnost, který sdílí stejné profesionální hodnoty a standardy jako naše síť. Našim společným cílem je hájit zájmy našich klientů, poskytovat jim vysoce kvalitní služby a nejvýhodnější řešení v oblasti pojištění."

RENOMIA NETWORK je největší skupina pojišťovacích makléřů v ČR. Svým členům poskytuje zázemí velké skupiny a aktivní podporu v podnikání. Investuje do rozvoje služeb pro klienty, vzdělávání spolupracovníků i do informačních technologií. Ctí Etický kodex vydaný Asociací českých pojišťovacích makléřů a vysoké profesní standardy.

 

 

Správce informace: Daniel Zátopek, webmaster@inselect.cz

—————

Zpět